← home

Constantin Nicolescu

Locale 2008

Nicolescu
Constantin
AG
2008
PSD
cit era presedinte al Consiliului judetean licitatia organizata pentru programul „Cornul si laptele” a fost cistigata de firma Lactag, la care lucra sotia sa. Firma concurenta, Vlasia, a contestat licitatia si a avut cistig de cauza, Constantin Nicolescu pierzind definitiv si irevocabil procesul. Consiliul judetean trebuie sa plateasca 6 miliarde lei in urma procesului, bani pe care trebuie sa0i recupereze chiar de la presedintele Constantin Nicolescu. Aceasta nu este singura afacere controversata in care presa a semnalat profituri din conflicte de interese ale dlui Nicolescu.
pna.ro/comunicat.xhtml?id=6000
Consiliul judetean trebuie sa plateasca 6 miliarde lei in urma procesului, bani pe care trebuie sa0i recupereze chiar de la presedintele Constantin Nicolescu. Aceasta nu este singura afacere controversata in care presa a semnalat profituri din conflicte de interese ale dlui Nicolescu.
 cit era presedinte al Consiliului judetean licitatia organizata pentru programul „Cornul si laptele” a fost cistigata de firma Lactag, la care lucra sotia sa. Firma concurenta, Vlasia, a contestat licitatia si a avut cistig de cauza, Constantin Nicolescu pierzind definitiv si irevocabil procesul.

Locale 2012

Nicolescu
Constantin
Presedinte CJ
CJ
AG
2012
USL
ANI il acuza pe Nicolescu ca ar fi aprobat 18 contracte pe bani publici, incheiate cu companiile la care el sau sotia sunt actionari.
pna.ro/comunicat.xhtml?id=6000; alaturi de el au fost judecati Cornel Penescu, Gheorghe Nicut (fost primar al municipiului Curtea de Arges), Calin Ioan Andrei (primar Campulung) si alti primari de comune din judet.