← home

Mircea Molot

Locale 2008

Molot
Mircea
HD
2008
PNL
acuzat de consilieri ca distribuie fondurile in mod discretionar si fara a le supune intotdeauna votului Consiliului. Presa a relatat si despre trecerea unor imobile din patrimoniul public in cel privat, probabil cu intentia favorizarii unor afaceri. In timpul mandatului sau s0au incheiat parteneriate public0privat cu firme ale lui Sever Muresan, eact in timp ce controversatul om de afaceri era condamnat pentru evaziune fiscala de un tribunal din Franta.

Locale 2012

Molot
Mircea
Presedinte CJ
CJ
HU
2012
USL
In 2010 a fost dat publicitatii un document CNSAS potrivit caruia Mircea Molot a colaborat cu Securitatea inca de pe bancile liceului. CNSAS spune insa ca oficialul hunedorean nu a denuntat “activitati si atitudini potrivnice regimului totalitar comunist”. Potrivit documentelor, Molot a fost reactivat in calitate de colaborator cu numele conspirativ “Panturu Viorel”, in perioada 1974 si 1977.
In 2011, Mircea Molot a intrat in atentia procurorilor DNA, dupa ce a fost acuzat de comiterea mai multor ilegalitati legate de modul de folosire a banilor publici, dar si a fondurilor europene.