Ion Ştefan


Ion Ştefan, 49 ani, candidat pentru Camera Deputaților din partea PNL în judetul Vrancea (poziția 1).

Vezi declarație de avere și declarație de interese.

  • Funcții după 1989

    Consilier local din 2016, Vicepresedinte Biroul Judetean PNL VN, Asociat la firmele Balcanic Prod,Balcanic Bopp,Balcanic Stretch, Administrator la Balcanic Boop, Compania Balcanic este detinuta de fratii Stefan

  • Traseism

    In 20 de ani de experienta politica, Stefan Ion a trecut prin trei partide: a ocupat funcții de conducere in PNTCD,vicepresedinte in PD iar in 2009 s-a īnscris în PNL, unde a fost ales vicepreședinte.

  • Observatii

    In 20 de ani de experienta politica, Stefan Ion a trecut prin trei partide: a ocupat funcții de conducere in PNTCD,vicepresedinte in PD iar in 2009 s-a īnscris în PNL, unde a fost ales vicepreședinte ; Stefan Ion este om de afaceri, detine compania Balcanic impreuna cu fratii sai, din 1995. A fost candidatul PNL pentru functia de primar al orasului Focsani in 2016, dar nu a castigat decat un post de consilier local. Socrul lui, Nicole Latcan, a fost primar al orasului Focsani intre anii 1992-2000. Stefan Ion si sotia sa au 2 ha de teren agricol, 5636 mp de teren intravilan, o casa de locuit de 910 mp(wow!!!) in Focsani.De asemenea, Stefan detine o patrime dintr-o casa de locuit in comuna Holboca,judetul Ia, pentru care primeste chirie de 945 lei. Sotii Stefan si unul dintre cei trei copii ai lor obtin venituri din salarii de la Balcanic Prod,Stefan Ion incaseaza al doilea salariu de la Balcanic Boop, iar sotia sa de la Desirad Design, un atelier de croitorie. In acelasi timp, Stefan Ion are dividende la cele patru firme Balcanic. Sediul atelierului Desirad Design are aceeasi adresa cu firmele Balcanic ; Intr-un filmulet, Stefan Ion spune despre socrul sau ca este unul dintre groparii economiei focsanene,apoi vorbeste despre oamenii inteligenti si bine pregatiti plecati in Italia, Spania, lasand de inteles ca in Focsani au ramas cetatenii saraci si prosti.